1

Sugar Mountain - Neil Young tribute-band

Tre år er gått siden de fire medlemmene i Sugar Mountain sang julen inn i Sandefjord med sanger av Neil Young. Den gang sto en nært forestående kommunesammenslåing med Andebu og Stokke for tur bare noen dager etter konserten.

I år er regjeringens regionreform en viktig grunn til at de fire gutta går på scenen i førjulstida. 1. januar slås Vestfold fylkeskommune og Telemark fylkeskommune sammen til Vestfold og Telemark fylkeskommune. For sandefjordinger og andre vestfoldinger som kjenner på en uro for den nye fylkeskommunen, bør musikk av Neil Young virke beroligende og oppmuntrende.

Samtidig er det vemodig for bandet at konserten på The Note i Sandefjord lørdag 14. desember er den aller siste i Vestfold fylkeskommune. Sugar Mountain har imidlertid spilt i Skien, og den positive erfaringen derfra gjør at bandet tror at regionreformen skal være mulig å gjennomføre.

Gå ikke glipp av Sugar Mountains aller siste konsert i gode, gamle Vestfold fylkeskommune!

Sugar Mountain spilte for øvrig en godt besøkt konsert på The Note i mai i år, og bandet setter stor pris på å være tilbake på dette fine konsertstedet!


Sugar Mountain består av:
Edvard Andersen: gitar, sang
Martin Andersen: bass, sang
Fredrik Andersen: gitar, sang
Jan A. Christiansen: Trommer

_
_
_