1

Sol Heilo

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan der ulike sanser blir berørt. Hun søker å treffe forskjellige emosjoner hos dem som hører på° og ønsker å gi dem noe som de kan ta med seg videre i sine liv. Det er derfor hun skriver låter, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter.

Sol har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer og spilt for fulle konsertarenaer og på de største festivalene rundt i verden. Nå går hun solo med sitt eget band og kommer for å gi deg en konsertkveld du sent vil glemme!

Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, noe som gjenspeiles i dynamikken i arrangementene. Musikken hennes er ikke bundet av noen sjanger og det utforskende bandet hennes overrasker oss stadig med et mylder av ulike lyder og stemninger. Sols tilstedeværelse i formidlingen samt bandets kjemi og spilleglede drar oss inn i en magisk flyt fra første til siste tone i konserten.

Sist vinter var Sol med på programserien «Hver gang vi møtes» på° TV2, der hun overrasket både artister og seere med sitt unike talent. I våres var de ute på intimkonsert-turné for fulle hus på noen få håndplukkede steder i Norge! I sommer har hun sluppet første smakebit av ny musikk og gjestet festivaler i hele landet. Veien går videre denne høsten, og det er bare å glede seg til å oppleve Sol Heilo live!

Dørene åpner 19.30
Konserten starter 21.00
Stå og sitteplasser - ikke nummererte plasser

Billetter til Sol Heilo

  1. Ons 24. jun kl 21:00 391 kr   Bakgården Café Konsert Les mer Utsolgt
Vis hele programmet
_
_
_