1

KORONASITUASJONEN (COVID-19)

Hjertnes Kulturhus holder stengt fra og med 05.03.2021

Regjeringen har iverksatt regionale tiltak fra midnatt, natt til fredag 5. mars. Tiltakene varer foreløpig til og med tirsdag 16. mars. Tiltakene medfører forbud mot arrangementer og kino. Hjertnes Kulturhus holder derfor stengt inntil videre.

Ved avlysninger grunnet stengt kulturhus eller andre tiltak i denne forbindelse vil publikum få refundert sine billetter, eller bytte disse til en senere forestilling.

Alle dere som har kjøpt billett til avlyste forestillinger, og ikke allerede har fått refusjon, vil få refundert penger for billettene. For de av dere som har kjøpt billetter i nettbutikken vår er pengene allerede lagt til utbetaling. Det kan dessverre ta opptil fem virkedager før du har pengene på konto. Pengene vil bli tilbakeført til det kortet du betalte med da du kjøpte billettene. Betalte du med et gavekort fra Hjertnes Kulturhus vil tilgodebeløpet godskrives gavekortet. Vi gjør oppmerksom på at inn beløpet kan legge seg tett opptil kjøpsdatoen på din kontoutskrift. I enkelte tilfeller har vi også sett at det legger seg dagen før du kjøpte billettene. Har du kjøpt billetter på nett trenger du derfor ikke gjøre noe. Pengene er allerede lagt til utbetaling fra vår side.

For de av dere som har kjøpt billetter lokalt hos oss i en av våre salgspunkter vil vi refundere penger fortløpende over bank. For å overføre penger trenger vi mer informasjon fra deg enn vi har i dag. Vi ber derfor de av dere som har kjøpt billetter lokalt om å sende oss en epost til: hjertnes@hjertnes.no med følgende informasjon:

Ditt fulle navn

Adresse

Og kontaktinformasjon fortrinnsvis telefonnummer slik at vi kan kontakte dere å innhente bankkontonummer for utbetaling

Videre vil vi gjerne ha bilde av billettene du ønsker refusjon for og eventuelt navnet billettene ble registrert på dersom det er et annet enn det du ønsker tilbakebetaling på. Dersom du ikke vil sende oss epost kan du selvsagt besøke oss og overlevere informasjonen vi trenger for å refundere billettene. Da trenger du ikke ta bilde av billettene, men ta de med slik at vi får disse sammen med informasjon vi trenger for utbetaling.

 

_
_
_