9

Karius og Baktus

Egners tradisjonelle teaterstykke for barn. 
Jens, Karius og Baktus i kjente omgivelser.

Alle kjenner historien om de to tanntrollene som bor i munnen til Jens. Karius og Baktus lever glade dager når Jens spiser loff med sirup og ikke pusser tennene, men får et ubehagelig møte både med tannbørsten og tannlegeboret.

Forestillingen er tradisjonell med noen oppdaterte vrier slik at opplevelsen er like underholdende for voksne som barn. Forestillingen varer ca 30 minutter.

Skuespillere: Mari Kjølstad, Dorina Eldøy-Iversen, Robin Horsgaard Larsen

 

Kjære billettkjøper og publikummer

Vi er glade for å endelig kunne åpne igjen etter at vi har holdt stengt i en lengre periode.
Hjertnes kulturhus følger nå nasjonale forskrifter og anbefalinger om smittevern for arrangementer. I tillegg er det innført lokal forskrift om munnbindplikt i Sandefjord. Selv om vi nå kan gjennomføre arrangementer igjen er det likevel slik arrangementene er forbeholdt utelukkende publikum som er bosatt i Sandefjord Kommune. Videre medfører munnbindforskriften at du må bruke munnbind til enhver tid i våre fellesarealer. Vi har tilpasset vårt billettsalg slik at du kan ta av deg munnbindet etter at du har satt deg i tilvist sete. Skal du forlate ditt tilviste sete må du ta på deg munnbind før du forlater stolen.

_
_
_