Jævla Badegjester

Et standupshow i Fon-teltet i Sandefjord sommeren 2018.

I sommer kan både fastboende og badegjester glede seg til to fantastiske standupshow med kjente komikere i hvalfangerbyen. I fjor var det stor suksess og fulle hus med ”Jævla Badegjester” på Hvasser, men i år er det Fon-teltet midt i Sandefjord som får besøk.

André Jerman presenterer to nye komikerer, to kvelder, i Fon-teltet i sommerferien. Juli invaderer badegjestene fjor´n og det gjør komikerne også, men med humor, ikke Tesla.

6. Juli er det Jonna Støme og Jonas Kinge Bergland som skal. Begge to kjente prisbelønte komikere, kjent fra både tv og scene. Jonas er for tiden aktuell med soloshowet ”Dr. Bergland Bryter Taushetsplikten”, og fikk nettopp StåOpp-prisen for beste standup 2017.

Jonna Støme, som fikk samme prisen i 2008, og har nettopp avsluttet Norgesturneen Latter Live on Tour.  Dessuten kjenner du han sikkert igjen fra Barne- TV på Nrk i gamle dager.

26. juli er det nesten homecomingparty i Fon-teltet. Jonas Rønning, kjent som megafonmannen, har familie i Sandefjord og ser på seg selv som halvt fjording, kommer sammen med Andebus store sønn Nils-Ingar Aadne. Nilsi hadde sist stor suksess med soloshowet Ego, som spilte for fulle hus i Tønsberg sommeren 2016, før det bar ut på turné. Jonas spiller som kjent hver sommer i Hønefossrevyen, og er en av de aller første som startet med standup i Norge.

Etter flere kritikerroste sommershow både langs kysten og i Oslo, har standupkomiker André Jerman valgt å lage et eget konsept, med gode kollegaer og venner, og lage en ren standupaften du ikke glemmer, i byen han har feriert hele livet. André har vært badegjest i Sandefjord i snart femti år, og håper alle andre badegjester og lokalbefolkning dukker opp i Fon-teltet med godt humør, klare for latterfest.  

Billetter til Jævla Badegjester

  1. Tor 26. jul kl 20:00 216 kr   Fon-teltet. Show Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_