1

Frode Alnæs & The Frogs

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en dyktig sanger. I over 35 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør.

Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og verdenskjente ”Vitae Lux”.

Han har gitt ut flere soloplater, og høsten 2021 er han igjen aktuell med nytt album med norske tekster.

Nylig gjestet han over 60 kulturhus over hele landet med sin soloforestilling «Min dans med strenger» som høstet fantastiske kritikker.

Frode har levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Han er også en etterspurt solist med orkestre, storband, kor, korps og band, både som gitarist og sanger. Frode er også kjent for sine programlederroller på TV og i ulike kultur- og næringslivsarrangement.

Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han!

Frode har spilt i Bakgården café flere ganger tidligere, og synes dette er en av de flotteste livescenene i Norge på sommerstid. Med seg til Sandefjord har han to svært anerkjente og etterspurte musikere; Jørun Bøgeberg (bass) og Eivind Kløverød (trommer).

Frode gleder seg til å komme tilbake til Bakgården og lover publikum sommerstemning, godt humør og store musikalske opplevelser.

Billetter til Frode Alnæs & The Frogs

  1. Fre 16. jul kl 20:00 466 kr   Bakgården Café Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_