1

Fjord Classics 2021 - Festivalpass og Program

Vi ønsker velkommen til Fjord Classics 2021. Årets tema er ´Illumination´. Et stjernelag av internasjonale musikere kommer igjen til Sandefjord og fremfører 12 konserter over 4 dager med uforglemmelige musikkopplevelser!

 

Nytt i år er lansering av vårt eget festival orkester - Fjord Festival Strings - bestående av unge musikktalenter. I fjor spilte orkestermedlemmene lunsjkonserter i mindre grupper på The Note. Det skal de igjen i år men i tillegg vil de samles flere ganger som et helt orkester i Sandefjord kirke.

Vi selger festivalpass, dagspass og enkeltbilletter. Klikk på kjøpslenken nede på denne siden for å kjøpe pass. Klikk på de enkelte konsertbildene for billetter og programdetaljer.

Covid-19

Vi legger ut, i første omgang, 200 billetter for hver kirkekonsert. Dette er det tallet som ble tillatt av myndighetene i fjor, og som ble gjennomført med 1-meters avstand og gode smitteverntiltak. Det samme vil vi også i år kunne gjennomføre på en trygg måte.

Vi håper naturligvis at koronasituasjonen er mer stabil når vi nærmer oss slutten av juni, slik at vi kan legge ut flere billetter. Ved evt. kansellering av konserter, vil vi gi full refusjon av kjøpte billetter. Det samme vil gjelde billetter som ikke kan brukes pga pålagte begrensninger i antall tillatte publikummere.
           


          


         

 

 

Billetter til Fjord Classics 2021 - Festivalpass og Program

  1. Tir 29. jun kl 17:59 Sandefjord Kirke Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_