1

Dine & Wine Down med Ole Børud

**Hjertelig velkommen til en stemningsfull kveld på dhub!**

Dine & wine down er vårt nye konsept der vi kombinerer en bedre middag med en av Norges fremste artister/band!

Ole Børud, kanskje vestkystpopens fremste norske ambassadør, kommer til oss i duoformat denne gangen, og den eminente kokken Lars Olsson serverer oss en tre retters kvalitetsmeny med sesongens råvarer.

Dette er kveld nr 2 i en gullrekke på til sammen fire kvelder! Se oversikt på www.dhub.no/events.
Billett inkluderer alltid tre retters middag og konsert. Bordene har 2, 4 eller 6 plasser og vil bli tilpasset bestilling etter beste evne.


Her er billettprisene:
-990,- for øvrige sitteplasser.
-1790,- pakkepris for to. Tomannsbord. Kan ikke kombineres/settes sammen med flere bord.

Om smittevern:
Vi har svært begrensede plasser på grunn av hensyn til smittevern. Det er tatt høyde for god avstand mellom gjestene på samme bord, så vel som til neste bord. Servering skjer ved bordene.

Om Ole Børud:

- et nytt skritt opp og frem for vestkystpoppens fremste norske ambassadør!
Vi lever i en tid hvor den sjelfulle, funky siden av svunne tiårs westcoastpop (tenk Steely Dan, Michael McDonald og Doobie Brothers) har fått en voldsom renessanse blant hipstere og andre trendbevisste unge musikkfans, i en ironisk innpakning under banneret «yacht rock». Men pussig nok ser få av disse ut til å ha registrert at en av verdens fremste utøvere av denne musikkformen i samtiden, er norsk. Kanskje er det fordi ironi er et fullstendig fremmed begrep om man skal beskrive musikken til Ole Børud. Og gudskjelov for det!
Albumet «Stepping Up» som kom i 2014 tar opp tråden der «Keep Movin» (2011) slapp den sist. Låter som tittelkuttet eller «Driving» er skolebokeksempler på sømløs låtskriving i Becker/Fagen-tradisjonen. Det skyhøye nivået på de musikalske prestasjonene blir mer forståelig om man ser på bakgrunnen til Ole Børud. Som andre- generasjonsmedlem i Børud-familien, en musikalsk institusjon i seg selv, har han vært profesjonell musiker siden han var 16, men i praksis stått på scenen på fulltid siden han kunne stå på to ben. Først i familiens egne band (gospelprosjektet Arnold B. Family er kanskje særlig relevant i denne settingen). Så noen år som metalmusiker - ikke minst i gruppen Extol, som skapte engasjement verden over med sitt crowdfundede comeback i 2013.
Men Ole Børud sitter ikke stille og var på en omfattende vårturnè med fullt band og blåserekke fra nord til sør i Norge hvor det ble rullet høye terningkast, samt med utsolgte hus i Sverige i 2019. Med låtene ”Good Time” og ”Fast Enough” viser Ole at han fortsatt vet å skape god stemning, og med platen ”Outside The Limit” som kommer i høst legger han ut på nok en turnè men med masse ny og spennende musikk!

Billetter til Dine & Wine Down med Ole Børud

  1. Fre 21. mai kl 19:00 990 kr   dhub nordic Les mer Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_