2

CC Cowboys til Hjertnes kulturhus!

CC Cowboys har i 28 år vært garantister for norsk rock av ypperste kvalitet. De har oppnådd en rekke utmerkelser, fått tildelt gull- og platina-troféer, hatt tusenvis av spillejobber og har en imponerende rekke hit-låter på samvittigheten.

1. juni var det duket for kvartettens ellevte studioalbum “PERFEKT NORMAL”. Et album der de går tilbake til røttene og rendyrker det direkte og dynamiske uttrykket vi kjenner fra konsertene deres. De har spilt inn dette materialet mer eller mindre live i studio, og det kan høres på energien og nerven i både fremførelse og måten opptakene er gjort på. CC Cowboys har på denne platen latt seg inspirere av spontaniteten og råheten fra 60/70-tallets klassiske rock-innspillinger, men gjort det med en moderne tilnærming.

Flere av låtene har allerede vært sluppet som singler, og både “Hun er havet” og “Det magiske ordet unnskyld” er blitt godt eksponert på norske radiostasjoner. Den 20. april er det duket for enda en smakebit når låten “Jeg vil vite alt” slippes som single. Dette er en låt med et universelt tema, som alle kan kjenne seg igjen i, og det er Grønneberg på sitt aller beste: - Fortell meg om det stedet du kommer i fra, om gatene og vennene og din mor og din far, om ungdomstid og opprør og den første kjærlighet, var det ved første blikk eller en du kjente fra før, jeg vil vite alt.
CC Cowboys blir å treffe på mindre og mer intime scener høsten 2018, da de reiser på klubbturnè i oktober og november.

 

Jørgen Dahl Moe spiller konsert i foajeen før CC Cowboys konserten!

Vi gleder oss enormt over at Jørgen med band kommer for å lage god stemning i foajeen før CC Cowboys. Konsertstart rundt kl. 18:45.

Noen vil kjenne igjen navnet fra da Jørgen smeltet ungpikehjerter over hele landet i MGP Jr. i 2009, og han har vokst mye på den tiden han har vært borte fra rampelyset.
Nå er han tilbake på egne premisser og egen sound dypt forankret i rock, country, folk og americana. Han har fremdeles gitaren med seg, og har sjarmen i god behold mens han lirer fra seg catchy melodier på strak arm. I tillegg til å være en fantastisk stødig live-artist, har Jørgen en skattekiste av musikk med seg under armen, og man kan bare glede seg til kommende utgivelser.

“Etter MGP Jr. i 2009 tok jeg en pause. Jeg ville vokse litt, og starte noe nytt. I dag er jeg glad for at jeg gjorde det. Selv om jeg på mange måter står i dette alene, og det noen ganger kan være tøft, er jeg glad for at jeg kan lage musikk jeg selv liker, uten avhengighet til noen andre. Jeg tror rett og slett at jeg har blitt litt mer voksen, håper jeg, og at jeg vet litt mer hvor jeg skal og hva jeg vil.” - Jørgen Dahl Moe

"Jørgen Dahl Moe er en ny spennende stemme i krysningen mellom Americana, country og rock som slipper en sterk og personlig låt som minner om første gangen jeg hørte artister som Ryan Adams, Jason Isbell og Kacey Musgraves. En låtskriver med sterk signatur, og Jørgen har et drivende bra livebandet i ermet som skriker etter å begynne å turnere rundt om på norske klubber og festivaler de neste årene." - Askil Holm

_
_
_