MiniFjorden 2020

MINIFJORDEN ER ENDELIG TILBAKE!Etter suksessen i 2018 og 2019 er det en ekstra stor glede å invitere deg tilbake til MiniFjorden 2020!

På grunn av den ekstraordinære situasjonen Norge og hele verden befinner seg i om dagen legger vi nå til rette for en trygg gjennomføring av MiniFjorden etter myndighetenes retningslinjer, i tett samarbeid med Sandefjord kommune. MiniFjorden skal være en trygg arena, med god avstand og gode smittevernstiltak.

Fra 3. - 12. juli bygges Hjertnes Amfi om til en magisk verden fylt med landets beste underholdning for barn. Publikum får oppleve et bredt tilbud av kunst og kultur under ett og samme tak og du kan oppleve en helt ny forestilling på scenen vår - hver dag!

Under MiniFjorden kan du også oppleve et spennende festivalområde fylt med leker, musikk og aktiviteter hele dagen – med god avstand på arenaen vår. Du kan bli med inn i våre egne sansehager med urter, bær, blomster og rare planter og du kan besøke vårt eget MiniBibliotek fylt med et univers av bøker.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en magisk sommer utendørs i Hjertnes Amfi! Har du lyst til å se alt som skjer på MiniFjorden? Allerede nå kan du sikre deg en billett! Nok en gang gleder vi oss til å ta dere i mot i sommer, men med et begrenset antall plasser per forestilling,

Festivalområdet er åpent fra kl. 14.00 – 19.00 hver spilledag.
MiniFjorden er en opplevelse for hele familien.
Underholdningen er for barn fra 3 – 12 år.

Sandefjord er barnas sommerby!

Følg oss i sosiale medier eller på www.minifjorden.com for spennende nyheter.

 

Trykk på MiniBildene under og kjøp billetter:

     

     

_
_
_